Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken färg har dina ögon ikväll



Ifall om att
du ser och läser
här
så;

jag undrade om svaret var
kindben och långa smala bröstkorgar
men egentligen är frågorna

om det finns något som är genuint
bra
och om
braet bor i en människa

och svaret är ja

magi kanske finns och kanske är
hur någon kan få någon som mig
att gå från

förtvivlad
till förundrad





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-12 23:40



Bookmark and Share


  Dehoffryn
Intressant. Riktigt bra.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

mögel