Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för länge

Helt på det klara med hur elementarpartiklar hängde ihop och ordnade sin värld
Hur det lite större månglade ihop sig i tillsynes oändliga symbioser och relationer
Hur hela sammansättningen frammanade nuet till även ett då och ett sedan
Men fångad i illusionen om tid 
Och en delikat och spröd väv
I försök till reflektion


Nu
Sedan

Jag satt stilla och funderade
Men kanske allt för stilla
Allt för länge




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 455 gånger
Publicerad 2017-09-13 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP