Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsras

Siktet
riktat framåt
kryper tiden sakta

vänd bakåt
har den rusat fram




Fri vers av Petter Wingren
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-13 02:45



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Så sant! Då är tiden som vi lever framåt på vår sida!
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren