Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktmusik

Ord
kan vara
kantiga
vassa
kaststjärnor

försåtliga
giftiga
dolda
i lögndoft

kletiga
smuliga
fastna
på läppar
och tänder

ord
kan vara
friska
som fruktmusik
smeka bekräfta
trumhinna
hörselsnäcka
vandra vänligt
vidare in
i hjärnans
meningsuppbyggnad

ända in dit
där förmågan
att relatera
tar lust
ur det ömsesidiga
tillitssäkrar
respekt
grundad
i okuvlig tro
på den mogna
kärva kärlek
ingen
besvikelse
rår på




Fri vers av Petter Wingren
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 02:52



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
"tro på den mogna kärva kärlek ingen besvikelse rår på"
Riktigt riktigt fint - och viktigt!
Gillar också konkretionen av orden
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren