Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

532.Bokstäverna med syfte...


...Endast för Prakt Axel!

för att inte brännas
öppnar man med lätt handrörelse
och Alla Ord i handflatan
och ett galler av mörkt glas
är ett skydd...

Körsbärsträdgården
i djupa rötters hjärtan
"Aktiverade Antenner!"
från slumpmässig snärpa...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 08:49



Bookmark and Share


  aol
Gillar ditt kåseri en skrift som säger mycket,
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP