Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför ett fönster

Han sitter där varje dag
som om han deltar i ett monotont
och långsamt experiment
innanför ett fönster
utanför den tid de heliga
inte tar någon hänsyn till

Jag kan inte vara närmare
en värld
som sviker sig själv hela tiden

Han sitter kvar även nästa dag




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-09-13 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP