Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer blev så tomma



Det krävdes större styrka


att släppa taget

än

att hålla fast




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2017-09-13 10:10



Bookmark and Share


  aol
Presis just så är det ju, så klokt rakt från hjärtat skaldat,
2018-02-03

  Eva Helene VIP
Klokskap - mycket fint!
2017-09-19

  Peter G VIP
Oj! vilken kort men koncis text! Träffade mig mitt i hjärtat faktiskt, då jag nyss upplevt detta! och kan bara skriva under på att det verkligen är så!

Mycket bra!
2017-09-16

  Niliboy
JAG GLÖMDE TWO EMPTY HANds
jag började med två tomma händer!

Allt gott på morgonkvisten!
2017-09-16

  Blått Norrsken VIP
Helt sant !!! Så välfångat i viktiga ord . Mycket bra!!!
2017-09-16

  Fulbergarn
Hm, du skrev vad jag tänkte, prova skriv det i ordspråksform

kloka ord
2017-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...så bra...
2017-09-14

  Ezmeralda VIP
Klok text, man bävar för att det kan bli fel. Men ibland måste man släppa taget.
2017-09-14

  överlevaren VIP
Ja rädsla inför vad som komma skall!
Klokord!
2017-09-14

  dansamedvargar
Visdom!
2017-09-13

    Birgersdotter VIP
Ja så är det verkligen.Jag förstår!!! Försöker släppa nu!!!
2017-09-13

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det så
Kramar
2017-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsamma ord, med stor innebörd.
2017-09-13

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken tankeställare!
2017-09-13

  Niliboy
Ja, å därför håller jag fast, för vad väntar om jag släpper taget, vilket tag?
2017-09-13

  Rise Little One
Ja verkligen...en text att ta till sig!
2017-09-13

  Anya VIP
JAA. Denna var bra. En klar favorit för mig. Sparas!
2017-09-13

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En fin sanning.Tänk så många tonåringar
som saknar eget ansvar ex.v.
Kram TBG.
2017-09-13

    ej medlem längre
Kanske en princip att hålla fast vid?
:)

Särskilt svårt är det att släppa taget om det som betyder mest. En bra text!
2017-09-13

    ej medlem längre
det är drag i denna
smärta
2017-09-13

  M.Eta
En reflektion som säger mycket!
2017-09-13

    Peter Söderqvist
Kloka ord.
2017-09-13

  ULJO
Precis så är det. Kloka ord som vanligt från din underbara penna. Tänkvärt.
2017-09-13

  DavidM VIP
Direkta och precisa rader om styrkan och modet inom.
2017-09-13

    ej medlem längre
Det kallas mod det som dina ord formulerar - skickligt skrivet!
2017-09-13

  Titti Rydberg VIP
Något jag inte klarar men det är så sant som det är skrivit <3

2017-09-13

  Öknens Ros VIP
Att släppa taget kräver ett stort mod.
2017-09-13

  Salvation Pepper
Just, sånt händer. Paradoxalt.
2017-09-13

    ej medlem längre
Ja, ibland är det så i livet, speciellt om vi måste släppa någon eller sådant som är oss mycket kärt...
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP