Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga frihetsdrake

Vardagskarusellen har börjat snurra
Varv efter varv
Vill kliva av
Vill flyga drake med barnen på stranden
där våg efter våg med friskhet rullar in





Fri vers av Feminaz
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du beskriver en välbekant känsla, snyggt..
2017-09-21

  Jaseph
En sund motreaktion. Förhösten är en prövning. Vi behöver finna gläntorna, oaserna, flyga drake här och nu!!
2017-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om livet, minns att kändes värst när semestern var slut.

2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz