Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fingrar var flätade kring ditt blonda hår

Jag tror att vi låg där,
ensamma tillsammans,
gömda i gräset.

Du var stilla,
mina fingrar flätade
kring ditt blonda hår.

Solen värmde,
ljuset sken,
kyrkans klockor
spelade och
fåglarna sjöng för oss

Sedan så öppnade jag ögonen
Det var inte längre ljust,
ingen som sjöng för oss
och ditt blonda hår var
sedan länge förvandlat till jord

Men vi låg där,
tillsammans bland orden
och mörkret.

Begravda i vår egen melankoli.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 13:42



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Denna är en av de bästa du skrivit om henne.


2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight