Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du min älskade

Var är du min älskade
Ses vi igen?
Sågs vi i himlen
Ses vi igen?
Jorden den ropar
Din kropp vandrar här
Men aldrig jag sett dig
Var är du min vän?
Min tid öser fattigt ur läckande hopp
men någonstans hör jag dig ropa
Sårbarhets plåga repar min söm
men biter ihop
tiden kommer ifatt
Jag njuter av nakenhet
ensam
o tid
grubblande stunder
att vända min dag
o ändå jag undrar
var är du min älskade
När ses vi igen?




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-13 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena