Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det subjektiva livet

Var inte rädd
Du är ett eget universum
Våga ta initiativ
Och ditt inre expanderar
Låt livet du fått vara ditt

Navigera
Och ägna dig åt reflektion
Men kasta dig utför ett stup ibland
För att nå längre någonstans
Då chans och risk går hand i hand

Fånga den glädje som lurar i språnget
Och sprid ditt skratt
Samtidigt som du möter existensen
Smärtan att som sårbar finnas till
Sluta aldrig din strävan

Och när du fäller tårar
Låt dig då vaggas av det kosmos som när dig
Vila och samla kraft
Och med större kunskap av erfarenheter erhållen
Våga igen




Fri vers av Moirin
Läst 452 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-13 18:01



Bookmark and Share


  aol
Javisst som dikten säger man ska bara låta sej falla, bra skaldat,
2017-10-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl sagt
2017-09-16

  Emily Whatever
Inspirerande!
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin