Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målaren


Bygger upp en bild av henne
Strukturerad
Ordningsam
Kanske lite lågmäld


Här står hon
än en gång
Oredan och
smått kaotisk
Aningens för högljudd
också


När blir jag riktig vän med henne?
När ska jag
sluta måla över
Mig själv





Fri vers av Skatanssyster
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-13 22:19



Bookmark and Share


  emsutan
Kan läsa den här hur många gånger som helst. Som ett igenkännande slag i magen.

Love it.
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster