Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från allt

Hur jag än bar mig åt så kom jag inte in igen
Portarna var stängda
Dörrarna förbommade
Grindarna taggtrådsförsedda
Öppningarna igensatta

Jag drällde kring
Drevs fram i isolerad tomhet
I obyggdens kloak
Utslängd
I förvisning
Utvisad
Till exil

Till och med där var jag oinbjuden
Inte ens plats för mig att vara främling existerade längre
Jag upphörde långsamt
Försvann
Från allt




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-09-13 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP