Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens tårar

Vingklippt näktergal i färglös glaskupa.
Skönhetens nakna sanning.
Flyende verklighet i lugnets turkosa lagun.
Vemodet inom mig.
Påminner mig ständigt.
Min saknad efter dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-13 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP