Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte klar än


Äggskalsbarn



pillar av mig huden
missiler mot kroppen
bröstkorgen i splitter
jag är ett äggskalsbarn
ni har aldrig gått ett liv i mina skor




Fri vers av mögel
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-14 00:12



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Beskrivande. Att gå på äggskal.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

mögel