Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt förakt visavi Nynazister


Ranta runt och hata JUDEN

ROMEN och alla andra

"ICKE ARIER"


Förefaller ganska löjligt

Då 98% av er inte ens vet

DNA likheten mellan mask och människa


Nynazisten påstår sig vara människa



Med 98% säkerhet kan HEN lika gärna vara mask!



Fast å andra sidan

Det finns säkert en jävla massa JUDEMASKAR

Som vill gnaga i sig gödselstacken

Eller hur?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-14 00:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jag tror inte att nynazisterna på djupet förstår vad judar och andra grupper utsattes för under Andra Världskriget.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt