Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vax

 

I gryningen skådade jag En spillra av mig själv

Och jag klamrade mig fast Försökte vara hård  

och kall Men det lönade sig inte Jag är Som vax

i din famn Och helt utan vilja Helt nersmält




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-14 07:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänker mig en sviken kvinna som är rädd för en ny relation men vågar och njuter av den stora kärleken!

2017-09-15

  Annie b'larsson VIP
Man måste gå sönder innan man kan bli hel. När man kravlar på marken, sönder, inser man vad man måste göra.
2017-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte alltid man kan styra över sina känslor...
2017-09-14

    ej medlem längre
Texten är svår att tolka. Jag anar en ironi med elegant interpunktion, till för att dölja och förlåta den skyldige (en man?)
2017-09-14

  ULJO
Hoppas att kärleken är lika lycklig för dig som för den som kramar dig.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP