Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

533.*Har ni sonderat menyn?


Japp!
*Färdiga ,gå!
Fisk, vitt vin och mineral vatten.Kallt!Tack!

Efter en tid av väntan var bordet dukat.

Ursäkta men det här är kött och ljummet kranvatten!!!
*Ja! Var god och njut!
Men...vi har beställt fisk, vitt vin och ramlösa.Kall!
*Är detta så viktigt?
Självklart är det det...när ...när ...det gäller magen...
*Måste man då vara "Omsorgfullt!" korrekt?
Det brukar vara såhär.
*Här är det så !
DÅ ÄR DEN NATURLIGA ÖGONS UPPFATTNING
YTTERST BEGRÄNSAD!!!
än...glidande ords förmåga
att svänga sig fritt åt olika håll...


Paus...Men ögonvitornas ilska pinsamt! helt naken
omantlade sann känsla av påtvingad tystnad ...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-14 07:59



Bookmark and Share


  petter rost
Vilken scen du här skriver fram till en lika dråplig som tragisk kortfilm om ett restaurangbesök. Den dräpande dialogen mellan den snäsiga kortsinta kyparen och gästerna är faktiskt möjlig att uppleva i verkligheten, scener som gör en helt förstummad och oförmögen till handling. Oj, fram med kameran...
2017-09-16

  aol
Bra kåserat verkligen ett skeende att icke önska,
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP