Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En askungesaga. Om narkolepsi, gentemot myten om askungen, hennes sömn i hundra år, Vad är narkolepsi, vad orsakar den?


Som lövet fäller sina träd!

Det blir en Omställning. Du är en klocka, människa!
Vad är hon? Kan man säga.
Omställningen kan bli; Var är hon?
Troligtvis, när hösten bjuder på sitt nattsvarta stråk i sängen.
Men allt, är som det skall vara!

Skriva om sig.
Skriva av sig.




Bunden vers av Mim
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-14 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim