Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tårarna kom



Och jag gråter...


för hon som skär sig med krossat glas på krogens smutsiga toalett
för hon som åkte polisbil till psyk
för hon som inte visste vart hon var
för hon som dricker sig medvetslös
för hon som söker bekräftelse bland alla karlar i baren
för hon som mår bra när hon sover på en trygg arm
för hon som sårar
för hon som saknar
för hon som förtränger
för hon som hoppas
för hon som är negativ
för hon som tänker på sin vän
för hon som inte förstår
för hon som inte vill
för hon som har förlorat sin katt
för hon som vill kunna älska
för hon som inte vill ha känslor
för hon som föraktar livet
för hon som är kall
för hon som har ångest
för hon som räds döden
för hon som inte vågar
för hon som är rädd för förhållanden
för hon som saknar sin själ
för hon som skriver dessa ord

Jag gråter för hon.....hon som är jag




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 772 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-05-28 21:39



Bookmark and Share


    Psygirl-or not
Alla jävla känslor... har läst ett par av dina Bara ord :P och de är väldigt bra skrivna jag gillar din stil ^^
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa