Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalL

det regnar över skälvande vinddragna droppar

Av följet de när sitt fall

Någon annanstans, helt stilla, hör

En annan droppe ett annat kall.

 

Den har letat sig under granbarkens skrov

I ett försök att bryta sitt skal

att den genom detta förlorar sin form, 

Det vet den , det är ett medvetet val. 

 

För genom denna livsrevolutionerande 

Förändring, att följa sin egen mall

får den möjlighet att hjälpa andra droppar

Som ett vatten i ett vattenfall.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-14 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint och starkt
2017-09-14

  KYREUS of Sweden
Djup & nära insikt
2017-09-14

  ULJO
"En annan droppe ett annat kall". Gillar verkligen uttrycket i din text.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP