Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbskratteavdraget

Tänk att man kunde komma på någonting så korkat

som alliansen införde, nämligen jobbskatteavdraget

för dem som är i aktiv ålder

På så sätt blev det en skillnad i beskattning

mellan de som arbetade och pensionärerna

Jag har tidigare inte reflekterat över det hela

men de har ju blivit aktualiserat nu

när den nuvarande regeringen

tänker åtgärda situationen

Om man tänker närmare på saken

så var det ju höjden av bondfångeri

att införa något sådant som jobbskatteavdrag

Alla som är friska och fit for fight

måste ju helt naturligt arbeta för sitt uppehälle

Behöver då detta premieras ?

Människor är väl inga dragdjur

som skall hingstpremieras ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-14 13:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Bondfångeri var ordet! :(
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP