Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄKTA VARA

 

Givna ord

med äkthetsstämpel

att spara närmast hjärtat

 

till kyliga dagar

att värma sinnets mörker

 

gnistrar som kristall

i regnbågsfärger

 

att måla gråa dagar med




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-09-15 14:25



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Det är så man ska ta till sig.
2017-09-23

    ej medlem längre
Suveränt fint skrivet och så otroligt mycket sant..
2017-09-22

  Linda CH VIP
En mycket värdefull palett!
2017-09-18

  Margareta Wersäll
Fantastisk insikt och längtan i ett!!
2017-09-16

  Anya VIP
Men så fint att spara ord kommen från en äkta vän...tänker jag. Jaa de ska man sannerligen vara rädd om.
2017-09-16

    ej medlem längre
Ord som sägs med verklig mening i tanke lyser upp och får ett väldigt långt liv Vackert budskap och med ord som det gnistrar om!
2017-09-15

  Blomma-Stjärna VIP
Åh, vad fint du skriver - ordens makt -ord som ges i kärlek och sanning!
2017-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Jag ramar in din text i renaste guld, 24 karat!
2017-09-15

    ej medlem längre
En fantastiskt fin dikt!
2017-09-15

  ULJO
Brilliant skrivet
2017-09-15

    ej medlem längre
Vilken underbar, finstämd poesi. Tack. :-)
2017-09-15

  DavidM VIP
Det lilla som är det stora. Finstämt och ömt beskrivet.
2017-09-15

  Rise Little One
Äkta ord är som guld och silver - värdefull skatt för sinnen.
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP