Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

summering av dagen

 

Jag längtar till en plats att få sjunga högt.

Utan värdering på om det låter fint, vi kan sjunga ihop, i en duett.

Ljudnivån kan dock lätt bli migränstilltagande fräck.




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-14 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise