Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel.


Du brukade få alla mina bästa ord,
enklaste tydligaste meningar,
känsligaste kärleksfullaste texter

Nu får du vrålande
tjära spottat på väggen
kräk i lungorna

du äcklar mig




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel