Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar pengar pengar

 

Solen sjunger
utstrålar värme
Önskar en bättre dager
aldrig en sämre

Men när molnen skymmer
och ovädret kommer
Då blir det bekymmer
som gör att allt fler omkommer

Naturens sanning förnimmas
när ingen ser alla träden som faller
I och med att den mänskliga rasens egoism trimmas
får naturen nervdaller

Allting dör
sakta men säkert
Ingenting är som sig bör
när pengar förvandlas till något vackert




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-15 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hårda ord
sparsmakade


2017-09-20

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-09-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
grattis till text och bild, försäkra hos "trygg hansa" dina: "minnesmolnet"
2017-09-15

    ej medlem längre
Ja pengar är orsaken till mycket ont. Begäret efter pengar gör människan hård och grym!
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP