Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig älskling

Du vill bära alla mina tyngder.
All min oro.
Kyssa mina redan omplåstrade sår och torka mina kinder torra.
Bygg mig en rustning av det starkaste stål.
Köp allt jag pekar på.
Kväv mig med kärlek.
Krama livet ur mig. Är det kärlek?
Aldrig låta mig falla, och om fallet ändå infaller…
fånga, förhindra och omfamna.
Du tar ett stryptag runt min hals
Och jag ryser.
Äntligen, någon som älskar mig på rätt sätt.
Jag får det jag förtjänar.




Fri vers av matildalikesnature
Läst 437 gånger
Publicerad 2017-09-15 02:09



Bookmark and Share


  Fulbergarn
It never happen to me

Skönt att det händer ibland
2017-09-15

    Orkiden
Oj! Ryser av textens djup av sött, salt, bittert...
Livets kryddor, men vikten av rätt blandning och exakthet för att kunna njuta av den...
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature