Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåa klockor i mandelkärnan.

De blommar.

Där inne blommar de

inne i mandelkärnan.

I själens hus där vallmo vissnar och kvistar bryts.

En blå klocka i min hand.

Den tickar.

Saktar ner.

Död förvisso.

Nu bara ett naturens urverk

ett vissnat skal.

Urtavlan är vit som elfenben, som snö.

Som Guds himmel.

Nu har den slutat ticka.

Jag hör den inte längre.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-15 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina levande bilder ger en stark känsla av magi i tomheten! Mycket snyggt!
2017-09-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Skalen blir kvar en tid för att sedan
sönderfalla - Träffande beskrivning - Men säg mig 'Hur många gånger måste man dö för att komma till insikt om Livet?'
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt