Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten


Det var nog på hösten
Han bad sina tårar att flöda
Fåglarna flög mot sydost och regnet
föll över trädens fallande löv

Än idag kan jag höra hans sång
när han jagade sin ensamhet
bort över ödsliga slätten

Mitt hjärta värker
lika svårt som hans
Jag som aldrig sjunger




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-15 08:52



Bookmark and Share


  aol
Så vemodsvackert skaldat,
2018-01-03

  Virvelvind
Jag kan riktigt känna hans sorg och naturens höst som snart kommer i vintervila.
2017-10-03

  Syrran77
Vemodigt men oh så vackert.
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP