Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fettklumpen i London.


Fettklumpen

 

 

 

den stora klumpen av ister

kanske kan användas som klister

så många meter

smeta på tapeter

lukten ett aber dock

den är ju barock!

säkert den flera hundra år är

den legat och pyst och jäst i atmosfär

som klippt och skuren gjord

för ett väl förslaget mord

vem tänker väl på att söka

efter en försvunnen sköka

där stanken är utan like

men inte i Frankrike

det borde Jack The Ripper tänkt på

innan han sin hand på kvinnor lade så

men vem vet vad som klumpen döljer?

kanske kvinnokroppar  som följer

 med tiden allting dyker upp

kommer att granskas med lupp

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-15 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ler litet åt denna skräckis
men en absolut flödig penna
2017-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra skrivet!
2017-09-15

    Sefarge VIP

Härligt
Spännande
Skrivna
Deckarrester
Från Anno
Datzumal
Kanske en
"Agatha Christie"
I varande?
;}


2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP