Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag i september

Solen svalnar av

löven går från grön till gult.

Bussen är sen igen!




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-15 12:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Expressivt vardagsavtryck!
2017-10-29

    Peter Söderqvist
Fin septemberhaiku som binder samman en härlig höstdag med vardagen.
2017-09-15

  alicja lappalainen VIP
..om höst med en gnutta humor.
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP