Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på en pinne

Tänk om livet kunde vara så lättförpackat

som en banan

Att bara dra upp tre flikar

och sedan beta av, bit för bit

av livets frukt

Det vore så lätthanterligt




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-15 13:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, tänk om det vore så enkelt?
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP