Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arma ghetton och Armageddon

 

Jodå, nu fick de rätt alla de där domedagsprofeterna, slutet är visst nära. Och änltigen så blir det lite fart på folk. Nu kommer till och med de lataste börja röra på sig.

Men frågan är bara vart man ska ta vägen nånstans. För nu kommer allt på en gång: det tredje världskriget, syndafloden, jordbävningar, bränder, mord, våldtäkter, epidemier, terror, you name it! 

Var ska vi gömma oss? Går man under jorden för att gömma sig från atombomben så blir man kvar där för det har svämmat över. 

Så det kanske är trots allt säkrast att stå kvar på torget i Rinkeby.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-15 14:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Århundradets text !!!
2017-09-15

  Öknens Ros VIP
Hur tar man sig dit då, när man bor ute på vischan??
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP