Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickligen

Ögonblickligen
sker något

Det självklara livet får sig en törn

Följa med
ställa in sig på
lita på

Hålla masken
Släppa masken

Ögonblicket är här
och du är där

Hinna upp sig själv
i en ändrad roll

Än lever man
The show must go on




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-15 15:36



Bookmark and Share


  walborg
Utmärkt beskrivning av vad som sker med oss när något plötsligt förändras omkring oss som berör oss.
2017-09-15

  ULJO
I denna tuffa värld är det märkligt att vi lever
2017-09-15

  KYREUS of Sweden
Inte många flyktvägar, heller....
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP