Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpcenter, lördag II

landskapet
solen på glänt

en sårdyna
inte ett tröst-
plåster ens otäckta
sorgkanter utan benägenhet
att läka

displaced
HORSES mittemot
som har stått här
i hagen
redan innan

man blir ju alldeles bort-
om något
som kan hålla en
mellan sig själv
kaffe i pappmugg
och det här obestämda
löftet om
VAD SOM HELST

du är en traceur
du går tvärs över tvärs
en orienterare
som tappat sin doja
(varje steg sticks)
ett skuggdjur
ett lätt byte
av en händelse
på andra sidan staketet
som lever bara upp
till sin
flykt-
instinkt




Fri vers av Sylvia_Ge
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-15 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en kotte sticks
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia_Ge