Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kund har alltid rätt!

Gäst han beställer väckning nu...
Men där väcks alla av tuppen ju...
Jättelätt sa han
Sätt tuppen då minsann
på väckning, så där strax före sju ...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-15 18:17



Bookmark and Share


  aol
Fyndigt fint skrivet kan bara le stort mycke stort
2017-10-28

  Solstrale VIP
Tuppen lurar där bakom... ;)
2017-09-21

    ADI Nehlin
Alla borde ha en tupp, :-)
2017-09-16

  ULJO
kuckeliku klockan är sju
2017-09-16

  lodjuret/seglare VIP
Om växling för nöjer...
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt