Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afton nära/levnad

 

 

 

 

 

bara en tidsmån

Som en sekund av ett andetag

 

Värmen av en hand

 

ett blink mot solljus

 

Ett litet lingon i mun

 

 

 

Det är det stora i livet

 

En bristande blommande stund.

 




Bunden vers (Annat versmått) av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-15 20:37



Bookmark and Share


  ULJO
Fint att uppskatt just det lilla. Det gör livet till något stort.
2017-09-16

    ej medlem längre
i det lilla lever det stora
känslan himmelsvid i denna
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP