Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjÖng

 

 

 

men brinn då,

 

Jag är en snäcka brusten

 

En vill färd

 

Tonsatt om natten




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-15 20:40



Bookmark and Share


  aol
Så fint,
2017-09-27

  ULJO
Fin, verkligen fin
2017-09-16

    ej medlem längre
bara sjung dina visor
om natten
stjärnorna lyssnar
och katten

kram <3

2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP