Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 – A'OSTROPHYPHES

A'Ostrophyphes visste inte
vad hur var
eller ens vad hon själv var
Argumenten
Fienden
sade att hon inte ville
Det var sant
och detta
gjorde henne oändlig




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-05 09:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text med oändlighet!
2017-10-08

  bumerang

Man kan inte veta.
Bara öppna sig för det
oändliga vetandet.
Det är bra så.
Liksom dikten.
2017-10-06

    ej medlem längre
Både sant och oändligt! Gillar.
2017-10-06

    ej medlem längre
en Levande förnekelse då +
2017-10-06

  Anya VIP
Att vara oändlig måste vara en underbar känsla. Fast det kan ju vara oerhört smärtsamt också att vara oändlig i tusen bitar.
2017-10-05

  ULJO
Riktigt bra
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper