Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 juni - 2017


Har du färg
I dina kinder
gör du någonsin
den rädslan

Det du har
sticker runt
som något
utan aning

Drömde om dig
finurliga hemligheter
du behåller
tills jag somnar

Vill veta
saker som
kryper tillbaka
till dig




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 126 gånger
Publicerad 2017-09-15 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig