Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 juni - 2017

Hur jag
visar kärlek
klarar igen
i mina tankar

Skyll det
på min PTSD
älskling kära
bara älskling

Är hur
änglar dör
skyller det
ensam

Här jag är
går ut igen
solen skiner
fyller mitt hår

Och drömmar
hänger i luften
mullrar på himlen

I mitt bruna öga
se mig
du igen
upp rakt

I solskenet
behöver en vän
min egen igen
är ett underbart
underbart liv




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 127 gånger
Publicerad 2017-09-15 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig