Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 juli - 2017

Dansar som
ett vapen
håll lätt
i rörelse

Min värld
kommer krascha
ska dansa
döv, dum och blind

I dig
är jag förlorad
idag
så förlorad

Kommer inte
vända mig
några få
enkla droppar

Inte nu
att släcka
all denna kärlek
vara förgäves

Att sluta falla
runt om
inget är
men min




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-15 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig