Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 juli - 2017

Runt din hals
din lilla tiriad
slår mig fri
i spiral

Mörkt skimmer
sänker sig
långsamt över
varaktigt vakande

Kallt stål
borrar i mig
blod, blod
smakar blod




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 136 gånger
Publicerad 2017-09-15 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig