Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i samlingen 'Godnattsagor'


Regn eller utan sömn

Jag öppnar upp armen med en kniv ett långt snitt längs sidan genom hud och fett tills jag ser benet trycker in fingrarna och vidgar såret tills huden spricker sliter av nerver som slangar till en gemen maskin greppar benet med fyra fingrar över och tummen under trycker så knogarna vitnar under allt blod trycker och med en explosiv muskelsammandragning bryter av det knäcker benet som är skörare än jag trodde och jag märker inte ens att armen är min egen.




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-09-15 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP