Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Visste inte om jag var mätt
Kände ju aldrig någon hunger
Trodde jag då
Men vräkte i mig allt
Sög åt mig, letade upp varje liten spillrad smula
Var till slut mastodont och kolossal
Nej då, men kände mig i alla fall så
På flera och olika sätt
Leviatan kom här väldigt i lä
På ett personligt plan

Tur det, var det
Men inte för mig

Fast något smolk
Fann sig sin väg
Hungern, ja
Och fikenheten växte
Helt som ny fann jag mig fantiserandes
Som en novis kanske
Oprövad och sär
Eller debutant
Inför världens allt

Visst kände jag hunger




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2017-09-15 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP