Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insEgel

 

 

 

 

 

den sjunde dagen sprang solblommans korg och ett

myller av små små snöfjäll täckte jorden

dess inre torkade ut fukten ur luften och satte kylan i brand

stelnande vattenflöden föll som spjut mot jordens vita marker när

vinden från nordan red ut i nattliga ystra lekar

Bleka stjärnor hovrade runt den nattsvarta månen,

skylde sig från solblommas bortvända ansikte, hennes tomma korgar

och kylan som hon åt av.

 

starrgräset hukade sig inunder det bistra ishöljet och klockspelet hördes för

den som blottade sitt öra till dylika ting såsom isjättar, rimtursar, snöälvor eldvittror och

skogsfruar.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-15 23:52



Bookmark and Share


  ULJO
Riktigt bra detta också. Njuter av dina ord
2017-09-16

    ej medlem längre
följer med isdansen du bjuder på
älskade solblommans korg

och alla älvor, isjättar, eldvittror och skogsfruar

kölden är på ingång <3
härlig bild du ger

2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP