Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 augusti - 2017

Virvla, virvla
lilla älva
i ditt
siden av

Av blomster
tar din hand
drar oss runt
till det vackra

Crescendot
virvlar runt
dina kinder
färgas rosa




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-09-16 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig