Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 september - 2017

Svart än vit
allt jag ser
i min linda
låt mig se

Som ovan
så ovanför
föreställer jag mig
bortom vagt

Omfamnar
min önskan
fortfarande vara
en nyans




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-16 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig