Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende


Det är inte mörkret
som sträcker sin hand
genom spjälorna;

det är en liten pojke
med lockigt hår

och blodets hemlighetsfulla
brus mot världens kust

Han rider skrattande
på en vind genom tiden

När han återser sig
vet han inte vem han möter

En ljusstrimma faller
som ett välsignande finger
genom tid och rum




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-16 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP