Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" när tåget går"


Klassresan


Den 3 klassen
är redan här

Och de får åka
och sitta med i
1:och 2: klass
Vagnarna

Vi är så snälla såå!

Bara de har råd
att betala för sig

Annars får de gå!

Eller sitta tiggande
och tiga still ändå.











Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-16 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP